Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics – Gunjan Singh

0
2760
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics - Gunjan Singh

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics

Bhojpuri Sad Song Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me (ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में) यह गाना गुंजन सिंह Gunjan Singh द्वारा गाया गया है. इस गाने के बोल Hare Ram Hasmukhi ने लिखे है जबकि संगीत Shankar Singh ने दिया है और इस गाने के वीडियो एडिटर है Sushant Singh और Kumar Chandan जी है. इस गाने को Wave Music यूट्यूब चैनल पर रिलीज़ किया गया है.

इस गाने पर लगभग यूट्यूब पर 40,900,037 व्यूज पार हो चुके है और दर्शक इस गाने को काफी पसंद कर रहे है. इस लिए आज हम आपके साथ इस गाने के बोल Lyrics शेयर कर रहे है.

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Song Details

Album :- Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me
Song :- Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me
Singer :- Gunjan Singh
Lyrics :- Hare Ram Hasmukhi
Music Director :- Shankar Singh
Video Director :- Sushant Singh, Kumar Chandan
Editor :- Prashant Kumar Singh
Company/ Label :- Wave
Editor :- Prashant Singh

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics In Hindi

ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
हो ओ ओ हो हां हां हां …!
ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
छिनले विधाता लाके हो …!
छिनले विधाता लाके एतना करीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

[म्यूजिक..]

दोष ना तोहार ऊपर वाला सब करावेले
आ कबो हँसावेले आ कबो रोवावेले
आँसू मत गिराओ सनम दर्द हमें होता है
आँसू मत गिराओ सनम दर्द हमें होता है
मन तो समझ जाता है लेकिन दिल बहुत रोता है
दोष ना तोहार ऊपर वाला सब करावेले
आ कबो हँसावेले आ कबो रोवावेले
गलती कईले देवता जनम हो …!
गलती कईले देवता जनम देके गरीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

[म्यूजिक..]

जब तोहार डोली तोहरा दुआरा से उठी
मर जाई गुंजन हरेराम हँसमुखी
क्या होगा ये शरीर इसे आग में जला लेंगे
क्या होगा ये शरीर इसे आग में जला लेंगे
कसम है इस दुनिया से अपना नाम मिटा लेंगे
जब तोहार डोली तोहरा दुआरा से उठी
मर जाई गुंजन हरेराम हँसमुखी
करीहे दफन मारु हो …!
करीहे दफन शंकर जमीन दस जरीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

ससुराल जालु तs जा हम दुआ देत बानी
सईया के सेज सजईहs भूल जईहs हमके रानी
छिनले विधाता लाके हो …!
छिनले विधाता लाके एतना करीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में
ना रहलू ऐ जान हमरा नसीब में

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics In English

Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Ho O O Ho Ha Ha Ha …!
Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Chhinale Vidhata Laake Ho …!
Chhinale Vidhata Laake Aetna Karib Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me

[Music..]

Dosh Na Tohar Upar Wala Sab Karawele
Aa Kabo Hasawele Aa Kabo Rowawele
Aashu Mat Girawo Sanam Dard Hame Hota Hai
Aashu Mat Girawo Sanam Dard Hame Hota Hai
Man To Samajh Jata Hai Lekin Dil Bahut Rota Hai
Dosh Na Tohar Upar Wala Sab Karawele
Aa Kabo Hasawele Aa Kabo Rowawele
Galati Kaile Devta Janam Ho …!
Galati Kaile Devta Janam Deke Gareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

[Music..]

Jab Tohar Doli Tohra Duwara Se Uthi
Mar Jaai Gunjan Hareram Hashmukhi
Kya Hoga Ye Sharir Ise Aag Me Jala Lenge
Kya Hoga Ye Sharir Ise Aag Me Jala Lenge
Kasam Hai Is Duniya Se Apna Naam Mita Lenge
Jab Tohar Doli Tohra Duwara Se Uthi
Mar Jaai Gunjan Hareram Hashmukhi
Karihe Dafan Maaru Ho …!
Karihe Dafan Shankar Jameen Das Jareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Sasural Jaalu Ta Ja Ham Duwa Det Bani
Saiya Ke Sej Sajaiha Bhul Jaiha Hamke Rani
Chhinale Vidhata Laake Ho …!
Chhinale Vidhata Laake Aetna Kareeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me
Na Rahalu Ae Jaan Hamra Naseeb Me

Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Video Song | Na rahalu ae jaan hamra nasib me dj

तो ये था Na Rahalu Ae Jaan Hamra Nasib Me Lyrics – Gunjan Singh, तो मुझे उम्मीद है की यह ब्लॉग पोस्ट आपको पसंद आई होगी। अगर आपके मन में कोई प्रश्न हो तो कमेंट सेक्शन में जरूर बताये।

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here