Holiya Me Hili Lyrics – Khesari Lal Yadav

0
360
Holiya Me Hili Lyrics - Khesari Lal Yadav

Holiya Me Hili Lyrics

Bhojpuri Superhit Holi Song Holiya Me Hili is Latest Khesari Lal Yadav song. इस गाने को खेसारी लाल द्वारा गाया गया है। इस गाने के वीडियो में Star Cast Khesari Lal Yadav और Komal Singh हैं। इस गाने को Vijay Chauhan ने लिखा है जबकि संगीत Arya Sharma ने दिया है। यह गाना Khesari Music World यूट्यूब चैनल द्वारा रिलीज़ किया गया है।

यह khesari Lal Yadav का Holi Song यूट्यूब पर काफी तेज़ी से वायरल हो रहा और इस गाने ने यूट्यूब पर 1,610,837 व्यूज पार कर चूका है और लोगों इस गाने को काफी पसंद भी कर रहे है।

Holiya Me Hili Song Details

Album :- होलिया में हिली
Song :- होलिया में हिली
Singer :- Khesari Lal Yadav
Lyrics :- Vijay Chauhan
Music :- Arya Sharma
Video Director :- Ashish Satyarthi
DOP :- Santosh Yadav DK
Editor :- Praveen Yadav
Choreographer :- Goldy Jaiswal , Boby Jackson
Digital Manager :- Vicky Yadav
Managed By :- Mars Entertainment
Comapany/Label – Khesari Music World

Holiya Me Hili Lyrics In Hindi

होली है भाई होली है !
बुरा न मानो होली है !
होली है !
जाई के शहर में बिगड़ गईलs रजऊ
कवना के फेरा में पड़ गईलs रजऊ
ऐ बोलs ना !
जाई के शहर में बिगड़ गईलs रजऊ
कवना के फेरा में पड़ गईलs रजऊ
सब माजा देबs लुटाई बहरवा तs
घरवा वाली के का होई
अरे मईयो रे !
खाली डलबs रंग घघरवा में तs
सलवरवा वाली के का होई
खाली डलबs रंग घघरवा में तs !
सलवरवा वाली के का होई !!
अरे करेजा फार देहलs ऐ ब्यास !

[म्यूजिक..]

का होई !
होली है !
का होई !
अरे रजऊ हो रजऊ
तनी दs ना ध्यान ऐ रजऊ
तड़पत बानी हम होलिया के दिन में
मुरचा धरत बाटे हमरा मशीन में
मुरचा धरत बाटे हमरा मशीन में !
होली है !
रजऊ हो रजऊ
तनी दs ना ध्यान ऐ रजऊ
सब धन लेली लिपस्टिक वाली तs
कजरवा वाली के का होई
खाली डलबs रंग घघरवा में तs
सलवरवा वाली के का होई
खाली डलबs रंग घघरवा में तs !
सलवरवा वाली के का होई !!
सलवरवा वाली के !
सलवरवा वाली के !
होली है !

[म्यूजिक..]

तोहार दिने दिने बिगड़ता चलिया हो
हम केकरा से कही आपन हलिया हो
सूखे सूखे बिततावे होलिया अनेर में
परेलs खेसारी तू विजईये के फेर में
परेलs खेसारी तू विजईये के फेर में !
होली है !
सूखता जवनिया के डलिया हो
रंगवावे खातिर रोवतावे गलिया हो
अरे लेबs स्वाद खाली दुरेवाली के तs
पजरवा वाली के का होई
खाली डलबs रंग घघरवा में तs
सलवरवा वाली के का होई
खाली डलबs रंग घघरवा में तs !
सलवरवा वाली के का होई !!

Holiya Me Hili Lyrics In English

Holi Hai Bhai Holi Hai !
Bura Na Mano Holi Hai !
Holi Hai !
Jaai Ke Shahar Me Bigad Gaila Rajau
Kawna Ke Fera Me Pad Gaila Rajau
Ae Bola Na !
Jaai Ke Shahar Me Bigad Gaila Rajau
Kawna Ke Fera Me Pad Gaila Rajau
Sab Maza Deba Lutaai Baharwa Ta
Gharwa Wali Ke Ka Hoi
Are Maiyo Re !
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta !
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi !!
Are Kareja Faar Dehala Ae Byas !

[Music..]

Ka Hoi !
Holi Hai !
Ka Hoi !
Are Rajau Ho Rajau
Tani Da Na Dhyan Ae Rajau
Tadpat Bani Hum Holiya Ke Din Me
Murcha Dharat Baate Hamra Masine Me
Murcha Dharat Baate Hamra Masine Me !
Holi Hai !
Rajau Ho Rajau
Tani Da Na Dhyan Ae Rajau
Sab Dhan Leli Lipstick Wali Ta
Kajarwa Wali Ke Ka Hoi
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta !
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi !!
Salawarawa Wali Ke !
Salawarawa Wali Ke !
Holi Hai !

[Music..]

Tohar Dine Dine Bigadata Chaliya Ho
Hum Kekra Se Kahi Aapan Haliya Ho
Sukhe Sukhe Bitatawe Holiya Aner Me
Parela Khesari Tu Vijaiye Ke Fer Me
Parela Khesari Tu Vijaiye Ke Fer Me !
Holi Hai !
Sukhata Jawaniya Ke Daliya Ho
Rangawawe Khatir Rowatawe Galiya Ho
Are Leba Swad Khali Durewali Ke Ta
Pajarwa Wali Ke Ka Hoi
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi
Khali Dalaba Rang Ghagharwa Me Ta !
Salawarwa Wali Ke Ka Hoi !!

Holiya Me Hili Video Song | Khesari Lal Yadav Dance Video | Holi Song 2021

तो ये था Holiya Me Hili Lyrics – Khesari Lal Yadav, तो मुझे उम्मीद है की यह ब्लॉग पोस्ट आपको पसंद आई होगी। अगर आपके मन में कोई प्रश्न हो तो कमेंट सेक्शन में जरूर बताये।

कोई जवाब दें

Please enter your comment!
Please enter your name here