Bhatar Aiehe Holi Ke Baad Lyrics – Khesari Lal Holi Song

0
339
Bhatar Aiehe Holi Ke Baad Lyrics - Khesari Lal Holi Song

Holi की तैयारियां शुरू हो चुकी हैं। ऐसे में Holi Song यूट्यूब पर काफी तेज़ी से वायरल हो रहा हैं। Bhojpuri Holi Song की बात करें तो Khesari Lal Yadav का गाना Bhatar Aiehe Holi Ke Baad (भतार अइहैं होली के बाद) यूट्यूब पर खूब देखा जा रहा है। इस गाने को गाया है Khesari Lal Yadav ने। म्यूजिक दिया है Ashish Verma ने। इस गाने के लिरिक्स Pyare Lal (Kavi ji), Azad Singh और Shyam Dehati ने लिखे है।

khesari Lal Yadav के इस गाने ने यूट्यूब पर 114,808,600 व्यूज पार हो चूका है और लोगों यह गाना काफी पसंद आरहा है.

Bhatar Aiehe Holi Ke Baad Song Details

Song : Bhatar Aiehe Holi Ke Baad
Singer : Khesari Lal Yadav
Music : Ashish Verma
Lyrics : Pyare Lal (Kavi ji), Azad Singh & Shyam Dehati
Conceptualize : Sonu Pandey

Bhatar Aiehe Holi Ke Baad Lyrics In Hindi

जोगीरा जोगीरा जोगीरा सारा रारा !
जोगीरा जोगीरा जोगीरा सारा रारा !
केकरा से लेहब स्वाद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
का करबू ! का करबू !
केकरा से लेहब स्वाद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
देवरा तs गईल शहर
कईसे रहब फगुआ भर
पल पल तs आवेला याद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
केकरा से लेहब स्वाद
भतार अईहें होली के बाद

[म्यूजिक..]

हमार तड़पे जवानी कईसे मनवा के बान्हि
खुबे बहे फगुनाहटा के आन्ही हो
मेहर के परेशानी केहू दुसर का मानी
जेके मरद ना दरद का जानी हो
माजा कुल्ही होई बर्बाद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
का करबू ! का करबू !
के डाली फसल में खाद
भतार अईहें होली के बाद

[म्यूजिक..]

काहे कईलs गवनवा श्याम देहाती सजनवा
जब जाये के रहे लुधियानावा हो
प्यारे लाल संग खेसारी सभे गईल ससुरारी
सोनू मेहर के मानेला कहनावा हो
आ गईले घरे आजाद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
का करबू ! का करबू !
धनञ्जय भी करेले बिवाद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
देवरा तs गईल शहर
कईसे रहब फगुआ भर
पल पल तs आवेला याद
भतार अईहें होली के बाद
तs बोलs का करबू ! का करबू !
केकरा से लेहब स्वाद
भतार अईहें होली के बाद

Bhatar Aiehe Holi Ke Baad Lyrics In English

Jogira Jogira Jogira Sara Rara !
Jogira Jogira Jogira Sara Rara !
Kekra Se Lehab Sawad
Bhatar Aihe Holi Ke Bad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Ka Karabu ! Ka Karabu !
Kekra Se Lehab Swad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Devra Ta Gail Shahar
Kaise Rahab Fagua Bhar
Pal Pal Ta Aawela Yaad
Bhatar Aihe Holi Ke Bad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Kekra Se Lehab Swad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad

[Music..]

Hamar Tadape Jawani Kaise Manwa Ke Banhi
Khube Bahe Fagunahata Ke Aanhi Ho
Mehar Ke Pareshani Kehu Dusar Ka Mani
Jeke Marad Na Darad Ka Jani Ho
Maza Kulhi Hoi Barbad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Ka Karabu ! Ka Karabu !
Ke Dali Fasal Me Khad
Bhatar Aihe Holi Ke Bad

[Music..]

Kahe Kaila Gawanwa Shyam Dehati Sajanwa
Jab Jaye Ke Rahe Ludhiyanwa Ho
Pyare Lal Sang Khesari Sabhe Gail Sasurari
Sonu Mehar Ke Manela Kahanwa Ho
Aa Gaile Ghare Azad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Ka Karabu ! Ka Karabu !
Dhananjay Bhi Karele Bibad
Bhatar Aihe Holi Ke Bad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Devra Ta Gail Shahar
Kaise Rahab Phagua Bhar
Pal Pal Ta Aawela Yaad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad
Ta Bola Ka Karabu ! Ka Karabu !
Kekra Se Lehab Swad
Bhatar Aaihe Holi Ke Baad

HD VIDEO Bhatar Aiehe Holi Ke Baad | Khesari Lal Yadav | Superhit Bhojpuri Holi Song 2018

कोई जवाब दें

Please enter your comment!
Please enter your name here