Neelkamal Singh New Song Bechataru Aam Sareaam Lyrics

0
357

बेचतारु आम सरेआम | Bechataru Aam Sareaam | Neelkamal Singh | Bhojpuri Video 2021

Bechataru Aam Sareaam Neelkamal Singh द्वारा गाया गया नवीनतम भोजपुरी गीत है। इस गाने को Ashutosh Tiwari ने लिखा है जबकि संगीत दिया है ADR ने। यह SRK MUSIC यूट्यूब चैनल द्वारा रिलीज़ किया गया है।

Neelkamal Singh New Song Bechataru Aam Sareaam Lyrics

Bechataru Aam Sareaam Song Details

Song : Bechataru Aam Saream – बेचतारु आम सरेआम
Singer : Neelkamal Singh, Shilpi Raj
Music : ADR
Lyrics : Ashutosh Tiwari
Director : Pawan Pal
Music on : SRK MUSIC

Bechataru Aam Sareaam Song Lyrics

टटके बा ! खटके बा !
देख ले निहार के कतार लागल बा
पावे खातिर भीड़ बरियार लागल बा
हे हे ..!
बे उ खाली सो पीस हs !
देख ले निहार के कतार लागल बा
पावे खातिर भीड़ बरियार लागल बा
आवs चीख लs सवाद एकर चटके बा ..!
ऐ हो !
का हो ?
बेचतारु सरेआम आम टटके बा
आ झूठो कहेलु मीठ बाकी खटके बा

[म्यूजिक..]

आके देखs पास बाटे खास इनवाईट
मन बा तs लेलs भाव लाग जाई राइट
पईसा के बात नईखे !
अच्छा !
ऊपरे से छुवला पs लागे बड़ी टाइट
भीतरे पकावल बा डाली करवाईट
खाली तोहरा के दू चार पईसा घटते बा ..!
बेचतारु सरेआम आम टटके बा
आ झूठो कहेलु मीठ बाकी खटके बा

[म्यूजिक..]

कही ना भेटाई आशु एकरा से ताजा
खालs नीलकमल इहे फल के हs राजा
खा !
हs ! किताब में पढ़ले बानी
अच्छा !
रोड पs के सउदा में उ नईखे माजा
अच्छा !
कहियो अकेला ठेला घरे लेके आजा
सुनs !
कुछ लागता प्लान तोहार हट के बा …!
आ बुझिये तs गईलू !
तs बेचतारु सरेआम आम टटके बा
तब का !
आ झूठे कहतारु मीठ बाकी खटके बा
की बेचतारु सरेआम आम टटके बा
हां झूठे कहतारु मीठ बाकी खटके बा
आ हउ मलदहिया कहिया मिली ?
जल्दिये !

Bechataru Aam Sareaam Song Lyrics In English

Tatake Ba ! Khatake Ba !
Dekh Le Nihar Ke Katar Lagal Ba
Pawe Khatir Bhid Bariyar Lagal Ba
He He ..!
Be U Khali Show Piece Ha !
Dekh Le Nihar Ke Katar Lagal Ba
Pawe Khatir Bhid Bariyar Lagal Ba
Aawa Chikh La Sawad Aekar Chatake Ba ..!
Ae Ho !
Ka Ho ?
Bechataru Sareaam Aam Tatake Ba
Aa Jhutho Kahelu Mith Baki Khatake Ba

[Music..]

Aake Dekha Pass Baate Khas Invite
Man Ba Ta Lela Bhav Lag Jaai Right
Paisa Ke Baat Naikhe !
Achha !
Upara Se Chhuwala Pa Lage Badi Tight
Bhitare Pakawal Ba Dali Karawait
Khali Tohra Ke Du Char Paisa Ghatate Ba ..!
Bechataru Sareaam Aam Tatake Ba
Aa Jhutho Kahelu Mith Baki Khatake Ba

[Music..]

Kahi Na Bhetai Aashu Aekra Se Taza
Khala Neelkamal Ehe Phal Ke Ha Raja
Kha !
Ha ! Kitab Me Padhale Bani
Achha !
Road Pa Ke Sauda Me U Naikhe Maza
Achha !
Kahiyo Akela Thela Ghare Leke Aaja
Suna !
Kuchh Lagata Plan Tohar Hat Ke Ba ..!
Aa Bujhiye Ta Gailu !
Ta Bechataru Sareyam Aam Tatake Ba
Tab Ka !
Aa Jhuthe Kahataru Mith Baki Khatake Ba
Ki Bechataru Sareyam Aam Tatake Ba
Ha Jhuthe Kahataru Mith Baki Khatake Ba
Aa Hau Maldahiya Kahiya Mili ?
Jaldiye !

Bechataru Aam Sareaam Video Song | Bhojpuri Video 2021

Bechataru Aam Sareaam Song FAQs

Bechataru Aam Sareaam गीत के गायक कौन हैं?

इस गाने को Neelkamal Singh और Shilpi Raj ने गाया है।

Bechataru Aam Sareaam गीत के लिए संगीत किसने दिया?

ADR ने दिया है।

Bechataru Aam Sareaam गाना कब रिलीज़ हुआ?

यह वीडियो गीत SRK MUSIC द्वारा 17 जून 2021 को रिलीज़ किया गया है

Bechataru Aam Sareaam गीत के बोल किसने लिखे?

Ashutosh Tiwari ने इसके बोल लिखे हैं।

कोई जवाब दें

Please enter your comment!
Please enter your name here